Våra

Behandlingar

Nedan kan du läsa lite mer om våra behandlingar och tjänster

Trådning & Färg

Trådning är för dig som vill ta bort oönskad hårväxt i ansiktet, på ett professionellt sätt med denna urgamla hårborttagningsmetod. Vi använder en tvinnad, ren och tunn bomullstråd som rullas över oönskad hårväxt på till exempel överläpp, ögonbryn och haka.
I flera av våra behandlingar med trådning ingår också färgning av fransar och ögonbryn. 

Spraytan

För dig som vill ha en snygg och säker solbränna. Det bästa sättet att bli brun utan sol. Vi använder naturliga och ekologiska produkter av högsta kvalitet som ger ett snabbt, djupt, autentiskt och långvarigt resultat. Garanterat fri från orange toner. Beroende på hudtyp håller behandlingen i 5-10 dagar.

Lashlift

För dig som inte vill ha eller kan ha fransförlängning är lashlift  ett skonsammare alternativ. Denna behandling leder till en fantastisk böj med ett naturligt resultat. Behandlingen bibehålls ca:4-6 veckor.

Browlift är en behandling som gör det möjligt att skapa ett fylligt och upplyftande ögonbryn. Resultaten är naturliga och behandlingen bibehålls i ca: 4-6 veckor

Tatueringar

För dig som vill vill framhäva dina läppar, ögonbryn eller ögon på ett fantastiskt sätt och med ett mer långvarigt resultat. För dina ögon, en naturlig fransmarkering eller en eyeliner med eller utan vinge. För dina läppar en tatuering av läpparnas kontur eller en tatuering av hela området på läpparna. För dina ögonbryn powder brows eller microblading 3D för bryn.

Fransförlängning

För dig som vill framhäva dina ögon på ett vackert sätt. Vi kan erbjuda dig Mega volym vilket är extremt tunna fransar, 0,03. Som gör att väldigt många fransar kan sättas på dina egna fransar. Vi har även volymfransar vilka inte är riktigt lika tunna, 0,07. Med denna metod kan man sätta från 2 upp till 8 fransar på en av dina naturliga fransar. I klassisk fransförlängning, singelfransar sätts en separat lösfrans på din naturliga frans.

Allt efter dina önskemål om hur du vill framhäva dina ögon, allt från naturlig look till Hollywoodlook.

Hudvård

För dig som vill ha en friskare och yngre hud så har vi behandligen Diamond Dermabrasion (diamantslipning) det är ett effektivt verktyg för att återskapa en hälsosam och föryngrad hud. Den är snabb, effektiv och smärtfri och huden blir mjukare och får mer lyster.
Vi har även ansiktsmassage med ekologiska produkter från Maria Åkerberg.

Utbildning

Vi har flera olika utbildningar för dig som vill lära dig mer om till exempel den uråldriga konsten att tråda eller hur man på bästa sätt stylar och formar naturliga strån i bryn och fransar, lashlift och browlift. Du kanske vill lära dig mer om spraytan, teknik och produktkuskap, det är en utbildning som vi också har. Konsten att framhäva ögonen med hjälp av fransförläning är även det en utbildning som vi kan erbjuda dig. Du får öva på modeller under utbildningarna och det ingår för det mesta ett startkit (förutom i utbildningen spraytan), efter avslutad utbildning får du ett diplom eller certifikat.

Presentkort

Vill du ge ge någon en gåva eller skämma bort någon med ett presentkort på valfri behandling. Då är ett presentkort det bästa alternativet. Du väljer valfritt belopp. Din vän eller käresta kommer med all säkerhet att uppskatta detta.