Naturlig volym (mixfransar)

Naturlig volym (mixfransar)

 

Volymfransar 2D, 3D eller mixfransar för naturligare look. För de som gillar naturliga fransar. Vi har alla längder från 4 mm till 20 mm. Vi har många olika böj att vilka på. Från raka till extra böjda.

Skötselråd:

Kom ihåg att skötselråden inte bara hjälper dig behålla dina fransar fina utan också förebygger ogynnsamma reaktioner. Att du som linsbärare tar ut linser inför behandling Inte använt feta krämer i ansiktet, tex. ögonkräm det närmsta dygnet eller annat Tvättar av smink från fransar och ögonområdet Inte använt fransböjare eller mascara det närmsta två dagarna Har en ansiktstvål utan alkohol och olja, finns även till försäljning hos oss. 
 

 Efter besöket:

Bad, dusch och bastu ska undvikas de första 24 timmarna Använd inte fransböjare på din fransförlängning, Var försiktig när du öppnar varm ugnslucka då värmen kan förstöra lösfransarna Undvik att sova med ansiktet ner i kudden eller att gnugga i ögonen Om mascara ska användas ska den vara oljefri och ej vatten fast Tvätta ögonen och din fransförlängning två gånger om dagen för att hålla god ögon och franshygien Undvik smink och rengöringar innehållande olja eller alkohol