Spraytan

Ekologisk Spraytan

Helkropp/halvkropp

Inga orange toner (grönt pigment) långvarig och bleknar jämnt autentisk kakao, brun färg, ingen avslöjande lukt, intensivt återfuktande. Vi använder världens bästa naturliga och ekologiska ingredienser av högsta kvalitet, som garanterar en vacker solbränna utan skadliga solstrålar. The Worlds nr 1 Snabb Tan – Erbjuder världens snabbaste, mörkaste, mest långvariga solbränna, garanterat. Med kliniskt bevisat resultat ger Velocity en djup och snabb solbränna på så lite som en timme. En behandling varar i ca 5-7 dagar (beroende på hudtyp). För att behålla den gyllene färgen bör behandlingen upprepas minst en gång i veckan.

Förberedelse av spraytan/soldusch

Innan en spraytan se till att du duschar och skrubbar kroppen. Använd inte en oljebaserad skrubb. Dessa typer av skrubb lämnar en rest som blockerar tanningprocessen. Se till att din kropp är fri från smink, fuktighetskräm, parfym och deodorant för att undvika fula fläckar. För bästa resultat, planera vaxning samt rakning av kroppshår minst en dag innan spraytanning. Använd helst mörka och så löst sittande kläder om möjligt. Inga strumpor eller stövlar direkt efter tanning. Ta underkläder, eller en bikini för din tanning. 

Efter en spraytan

Efter spraytanning, vänta 5 till 8 timmar innan du duschar. OBS! din solbränna kommer att fortsätta att fördjupas efter duschen. Om du märker några brister på huden innan din första dusch, är det troligen på grund av, att du haft åtsittande kläder. Kom ihåg att tvätta bara handflatorna efter första spraytanningen. Under din första dusch kommer överskottet av färgen rinna av. Duscha under ljummet vatten och se till att inte gnugga kroppen i duschen. Klappa/dutta kroppen med en mjuk handduk därefter. Vänta med att utöva fysiska aktiviteter efter spraytanning. Använd tvål endast när det är nödvändigt.